lördag 5 maj 2012

Lakritskladdkaka

Jag hade ju alla ingredienser hemma, det regnade, jag hade tänkt baka något, så när Marianns recept på lakritskladdkaka dök upp framför mej fanns ingen återvändo! Jag använde vanligt saltat smör för att få salmiaksmak på kakan och tror att det lyckades. Som ni ser, kakan är på svalning för att jag ska kunna flytta över den till kakfatet...



2 kommentarer:

Marianns LCHF mat&bak sa...

TJUSIGT!! :)
Så långt tänkte inte jag att det blir "salmiak" med saltat smör, måste testas vid tillfälle.
Kram Mariann

Fisken Svea sa...

Jag testade fram det redan häromdagen när jag hade lagat lakritschokladbollar med kokosfett och bytte sen ut det mot smör. Nu är kakan ännu lite mindre men i kylskåpet. Få se om jag hinner vispa någon grädde till... ;)
Kram tibax! =)