lördag 26 maj 2012

Glass glass glass i stora lass lass lass

Det var precis så gott som jag hade föreställt mej!


5 kommentarer:

Dalkulla4ever sa...

åååååååååååååh! Ser supergott ut, måste skaffa pulver!! :)

precis provgjort pizza till lunch, den bottnen med halloumiost, helt ok. ska bli kul att se hur den smakar uppvärmd ikväll också ;)

matalagardag idag, ska prova att göra lasangeplattor med färskost,ägg o lite husk. tror det kan bli riktigt bra. ska också göra en vanlig till barnen. kyckling hade jag visst också så det får nog bli marinerat o ugnsgrillat ( har ännu inte hunnit(orkat ;)borsta ren gallren.

kanske ska passa på att baka ditt valnötsbröd när jag ändå har ugnen på, det ser jättegott ut :)

Ha en bra start på veckan, här har den börjat mycket bra :)

Maja sa...

Vad bra du gillade din salmiak glass! :)

Fisken Svea sa...

Dalkullan: Jag tyckte om halloumipizzabotten som uppvärmd också, och som pitabröd! (Det har jag glömt att skriva ett inlägg om!)
Har du testat lasagneplattorna? Hur blev de? Jag har inte testat det. Än...
Bra att din vecka börjat bra, det har min också! Ha en bra fortsättning på veckan din då! =)

Maja: Javisst! Men nu är den slut! =( Men lakritspulvret är inte slut! ;)

Dalkulla4ever sa...

helt okej som uppvärmd också, åt den som frukost tidig lunch ;) vid 9.30 och nu frukost med yoghurt,keso,lite grädde, vanlijpulver o mina sista gula hallon.gott :)

Plattorna blev faktiskt bra :)

När jag gräddade mellan två bakplåtspapper så svällde det upp som ett jätte pitabröd, efter gräddning var det ganska enkelt att pilla bort papperen och få 2 tunna itället för en tjockare platta. räckte till min vanliga lasangeform :) ska värma till mej till middag, provade bara lite igår. kanske kan göra mindre som typ pitabröd då de svällde upp så bra?

Dalkulla4ever sa...

göra pitabröd alltså en annan gång inte av lasangen, såg konstigt ut i text såg jag ;) nu köper jag färdig kebabrulle eller i bröd o äter allt utom brödet, funkar det med, men med pitabröd kan det ju bli perfekt :)