torsdag 3 november 2011

Mitt forskningsresultat


I en perfekt frukost ingår tidningen!

Osten och paprikan väntar på att få kliva på baconet

Jag åt min rejäla frukost, mer än dubbelt upp mot vad jag annars äter, faktiskt. Normalt äter jag ett knäckebröd med två medwurstskivor och två ostskivor på. (Det är godare med fyra medwurstskivor men då är jag inte hungrig till lunchen.) Idag blev det två knäckebröd med tre skivor rökt bacon, tre ostskivor och paprika och så förstås en mugg kaffe med grädde, precis som vanligt. 

Väl i Vasa på föreläsning kunde jag konstatera att de inte alls har soppdag på torsdagar, men chili con carne lockade inte heller. Dessutom fanns inte ens en liten antydan till hunger när de andra begav sig till lunchen. Jag hade turen att träffa på en svägerska under tiden och fick tala med henne.

Under dagen drack jag ca. 6 dl vatten (allt för lite, jag vet) och två koppar kaffe med mjölk. Jag kände inte av någon hunger förrän kl.16:30 när jag skulle cykla hem från jobbet, så då tog jag 6-7 mandlar och en vattenslurk för att orka ända hem. Väl hemma smakade det himmelskt med stekt knackkorv, majonnäs och sallad med balsamico och olivolja.

Det blev två knackkorvar till ännu...

3 kommentarer:

Maja sa...

Måste fråga om knäcke brödet?! Har du eget hembakt eller äter du något köpt vanligt?

Fisken Svea sa...

Jag hade glömt att länka, men nu finns en knäckebrödslänk! Jag bakar allt bröd själv och alla recepten finns under fliken "bröd" uppe under vinjetten här på bloggen. =)

Maja sa...

Ok har hittat :)