fredag 24 februari 2012

Bara en bok till...


Jag tror att ni redan förstått mitt förhållande till böcker - jag är beroende. Fast det finns ju värre beroenden förstås. Nu har jag varit på bokrea till Adlibris och konstaterat att där fanns två böcker jag behövde! Det var kokböcker, och som ni ser på bilden behöver jag egentligen inga fler kokböcker heller... Men de är ju LCHF-kokböcker! Så dagens boktips är LCHF-kokböcker på Adlibris!

(Nu ser jag förresten hur fint det är med skruvmejslarna i hyllan...)

2 kommentarer:

Erika - LCHF till vardag och fest sa...

Jag älskar kokböcker (och mattidningar och matbloggar...) :-)
Jag kan köpa på mig hur många böcker som helst. Nu när de tkommit LCHF-böcker så är det de som hägrar. Jag köpte Ferrys bok på rean igår, blev dock lite besviken då många recept innehåll maizena eller socker. Fast jag har svårt att följa ett recepet så jag får väl se det som inspiration. :-)

Fisken Svea sa...

Jag har också läst Ferrys bok och konstaterat samma sak, men så kan man ju då jämföra hans fysiska aktivitet och sin egen så förstår man att han kan äta lite kolhydrater utan att det påverkar honom. Fast annars tyckte jag om hans bok när han berättade om hur han var skeptisk först. Och visst är det inspirerande att titta i receptböcker, fast man kanske inte håller sig till recepten. =)