tisdag 13 mars 2012

Loppisrunda

I lördags när min vintersemester började och det var strålande vackert väder kom vi på att vi skulle bege oss till Karleby/Kokkola, den lite större staden i norr. Vi hade siktat in oss på en loppisrunda men det gick inte så bra när det första loppiset hade semesterstängt och det andra hade stängt p.g.a. sjukdom. Men det tredje och fjärde hade öppet. Fynden var det däremot lite glest med, men jag passade på att fylla på mitt nästan obefintliga förråd av synålar och symaskinsnålar. Dessutom hittade jag en bok av Håkan Nesser som jag inte kände till, "Kära Agnes". Det var mina fynd. Och då var vi lagom hungriga redan. Vi begav oss till Rosso. Där åt jag en fantastiskt god getostkyckling. Jag sade till att jag inte ville ha någon pasta med utan bara grönsaker, och då såg det ut så här. Jag orkade inte ens äta upp allt.

4 kommentarer:

alegni sa...

ser gott ut!
tack för receptet på fänkålsgratäng, det blev en riktigt lyckad anrättning!

Fisken Svea sa...

Så roligt att det lyckades för dej också! =)

Fru Tallund sa...

Kära Agnes är en helt annan slags Nesserbok om jag minns rätt så ha inte alltför höga förväntningar ;) Å andra sidan är den ju liten och nätt.

Fisken Svea sa...

Jodå, jag har höga förväntningar, men inte att det ska vara spännande eller så, men det är Nessers ord jag vill ha! Hans ordvändningar och språk är rena rama konsten och därför vill jag läsa Kära Agnes också. Och visst, den var liten och nätt, egentligen alldeles för tunn för att vara en bok i min smak, men Nesser är ju i min smak så... ;)