fredag 20 januari 2012

TV-debattSåg ni alla debatten om LCHF i TV igår? Inte jag. För det första så avskyr jag debattprogram, och för det andra är mitt liv en enda lång LCHF-debatt numera. Från att ha ätit allt skräp och gift som går att äta till att härefter få debattera och försvara varför jag inte äter allt skräp och all gift längre. Är det inte konstigt att man kan välja bort sånt? Eller så inte. Men det hade varit intressant att höra vad kostdoktorn hade att säga, och så Katrin Zytomierska förstås! Hon lär ha varit bra. Vad tyckte du om debatten då?
Jag läste en del på Facebook om att "det hela verkade som en religiös sekt och att alla tydligen är så trött på alla LCHF:are som håller på och mässar och predikar som om LCHF är det enda som är rätt." So what? Om man upptäcker en fantastisk nyhet som inte alla vet om, då vill man väl berätta om det? En kristen person berättade samma sak om religion en gång, att man vill ju berätta åt andra hur fantastiskt det är att veta att Gud finns. Jag ser klara paralleller med LCHF. Gör du?

Jag har en sån ovanlig ledig dag idag att min sambo också är ledig, och vad kan vara mer perfekt då än att vi gick ut och åt lunch tillsammans! Det var inte alls som av en händelse, för jag hade redan konstaterat att det serverades revbensspjäll på jobb-lunchstället. Nu förstår han plötsligt varför jag talar så lyriskt om just de här revbensspjällen!

4 kommentarer:

veronica sa...

Katrin var jätte duktig och kaxig! Precis som hon ska vara! ;) Dock tyckte jag inte dom debaterade just något om lchf. Det gick så fort!

Fisken Svea sa...

Bra, Katrin sköter sig! Men konstigt om det inte debatterades så mycket om lchf... Nåja, jag tror inte jag missade så mycket. Jag blir ju ändå så irriterad av debatter. ;)

Designern sa...

... här är hönsgården efteråt: http://debatt.svt.se/2012/01/20/eftersnack-minimodeller-lchf-och-juholt/

Anonym sa...

Ja såg no e. He va 3 olika debattämnen, så vi fik vänt ti sist på LCHF... Har Katrins bok, hända läsa en 50 sidor innan ja gav över an åt dotron (gissa at hon å sko tyck om an). Kul at si Katrin i TV no å :) /CL