onsdag 18 januari 2012

Nytränad och hungrig

Äntligen är jag i skick att börja träna igen. Jag hade ju lite otur med hälsan ända från november, började med förkylning, fortsatte med ryggskott och sist en slemsäcksinflammation i höften, så det var verkligen skönt att få svettas lite igen. På crossfit tog jag inte ut alla rörelser som man skulle ifall det kändes i höften, men jag kunde göra allt i alla fall, och spinningen efteråt gick helt bra, fast jag hade inte allt för stor belastning på cykeln. Skönt sen att komma hem och få äta något, för hungrig blev jag. Först åt jag då en portion rysk yoghurt med 2 jordgubbar, grädde, mandelflarn och vaniljpulver. Som "efterrätt" blev det te med smörgås. Knäckebröd med rökt bacon på, jättejättejättegott!


4 kommentarer:

Erika - LCHF till vardag och fest sa...

Vad jobbigt med långdragen sjukdom och vad skönt att det gett med sig. Bacon har jag aldrig ätit på smörgås, så det kanske jag ska testa.

Fisken Svea sa...

Det är inte vanlig bacon det här utan en varmrökt variant som man kan äta som den är, fast den är god att steka också, och att ha på omelett. =)

Jeanikee sa...

Var hittar man såna bacon? Min favorit är annars, macka med avokado och stekt bacon, gärna lite rödlök och en liten klick creme fraiche på också ;)

Fisken Svea sa...

Det är en producent här i Finland, i Kronoby, Björkens, som tillverkar det. Jag tror inte det finns inom så stort område faktiskt, vilket ju är synd.