lördag 8 oktober 2011

Det som inte fick hända, det hände!

Sånt här tycker jag är kul, när det omöjliga händer. Det som både de självutnämnda experterna och de skolade säger att inte funkar, och så gör det det! Vad krävs det för bevis för att den stora massan ska förstå att diabetes typ 2 är onödigt, något man inte alls behöver få. Egentligen är det ju något så sällsynt som en sjukdom man kan välja att få eller inte, en sjukdom man kan välja bort fast man redan har fått den. Varför gör inte alla det????

Tåjumppa på en balkong i Delfi

4 kommentarer:

Jimmie sa...

Hej och tack för besöket på min matblogg !
Jo jag blötlägger den torkade svampen i ca: 20min. Pressar ur vattnet med händerna och ner i stekpannan.
Ha en fin söndag :)
Jimmie.

Anonym sa...

Jag tog en diabetestidning på vår lokala hälsoshop här i J:stad. Det var de gamla kostråden, varning för mättat fett och frukt som mellanmål osv. På min jobb är det ibland endast diabetiker som äter sött kaffebröd, vi andra försöker hålla bort det. Jag har delat ut lchf-recept, många är intresserade./B

alegni sa...

jag säger bara en sak om laxbiffarna: NOMNOM!!

Fisken Svea sa...

Jimmie: Så bra, jag har kanske blötlagt mina kantareller för länge, men det har blivit gott ändå! Nu har jag köpt kalvfond och ska testa ditt recept snart! =)

B: Det är nog många som är intresserade av LCHF, men jag tror att vårdpersonal och diabetiker är de som har svårast att ta till sig av faktan!

Alegni: NOMNOM!!! :D