måndag 3 oktober 2011

Pizzakvällen i uthuset


När vi har vår traditionsenliga pizzakväll får alla komponera sin egen pizza och då ser det ut så här. Tomatsåsen kokade jag själv för att få en tjock och god sås utan socker! Botten var "syrrans bröd" men med bara BakePro istället för både det och mandelmjöl. På så sätt blev det ju mindre kolhydrater, men eftersom jag ändå skippade botten efter en stund och bara åt fyllningen hade vilken botten som helst funkat... Det är ju faktiskt dumt att sitta och fylla magen med pizzabotten så man inte orkar godsakerna!

Här är min pizza som innehöll nästan allt som fanns på bordet... Skinka, tonfisk, räkor, musslor, bacon, mozzarella och vanlig riven ost. När pizzan var färdiggräddad klickade jag ut massor med pressad vitlök (blandad i lite matolja), stänkte Tabasco över, kryddor och sist en näve ruccolasallad som jag rev i mindre bitar. I glasen finns det torra vinet Rocca Del Dragone t.v. och vatten t.h..

Uthuset vi satt i är inte renoverat utan härligt nött. Med de rätta prylarna blir stämningen super!

Min dotter i mitten
Den allra yngsta av deltagarna somnade i uthuset när det blev för tråkigt. De tre följande i ålder begav sig in och motionerade tydligen bort pizzan med Wii. :)

2 kommentarer:

Maja sa...

Det gjorde du rätt i det är fyllningen som är godast :) Gör så jag med då jag någon gång äter på koti pizza

Fisken Svea sa...

Och mätta blir vi ju! =)