onsdag 4 maj 2011

Te och ägg


När vi hade besök från Sverige i påskas fick jag mitt nya favorit-te "Pukka" och är redan lite bekymrad över hur jag ska göra när det snart är slut... Fast å andra sidan är te inte så tungt och blir därför inte så dyrt att posta, så jag tror att jag ska försöka komma överens om ömsesidig handel. Ledtråd: det finns inte blå 70% Fazers choklad i Sverige... ;)

De vackert röda äggen i min Mariskooli är kokta i en speciell äggfärg från Grekland där man alltid färgar ägg till påsk. Efter att ha ätit flera av äggen tyckte vi att några kunde få stå framme som prydnad.

2 kommentarer:

Maria sa...

Hm, jahaa...men nu hamstrade vi ju 16 plattor choklad o tre lådor praliner på båten...räcker te´et så länge tro? Tror inte det!
Men man kan tänka sej att jag skickar te med bror M i slutet av maj...o att han har med sej Apetina fetaost(grön tetra) o mandelmjöl med hit?

Fisken Svea sa...

Ojojojojoj, nee neee, inte räcker téet sååå länge! Men det låter alldeles utmärkt med ditt förslag, för till slutet av maj räcker det nog, kanske t.o.m. till början av juni! ;) Feta Apetina och mjöliga mandelar ska det bli! =)