torsdag 7 juni 2012

Road trip


Antingen är det ovanligt god mat på il Banco eller så beror det på sällskapet, men nu igen har jag fått så otroligt god mat där! Den här gången serverades ugnsgratinerade aubergineskivor, pannbiff (som verkade mjölfria), ugnsrostade rotsaker (morot och rotselleri), räksallad, grönsallad och så en gräddfilssås med massor av vitlök i. Att solen sken och det var varmt och skönt gjorde inte lunchen sämre!

Förresten, det är många som tycker att det är jobbigt med LCHF:are "för man vet inte vad man ska bjuda på". Idag besökte jag och en väninna en gemensam vän som efter kaffet sa "vad bra med så anspråkslöst kaffefrämmande som är nöjda med lite choklad" ! Och så är det ju, det kan ju inte bli enklare än att bryta en 70%-ig chokladkaka i bitar. Eller man behöver ju inte ens bryta den i bitar, det går bra att ha den hel i pappret också. Roligt var det i alla fall att få höra sånt! :)

5 kommentarer:

Maja sa...

Ser riktigt mumsigt ut! :)

Maja sa...

Glömde... vi tycks ha varit samtidigt i staden i dag men kanske på olika håll... jag höll mig på VCS, sen och handla mat.

Fisken Svea sa...

Maja: Men, vi har faktiskt varit på samma ställe då, eftersom jag började med ett tandläkarbesök på VCS kl.12:30!

Ann-Pann sa...

SLURP!!!!! He va ju så gooooooooooott! Fast sällskapet var ju också så trevligt! TACK för en toppen dag!

Fisken Svea sa...

Ann-Pann: Fast TACK själv för den väls... härliga dagen!!! <3