onsdag 6 juni 2012

Firarhelg

Äntligen har jag en ledig dag med tid att göra sånt jag inte hunnit med, t.ex. tömma kameran... I helgen var det den stora examensdagen här i Finland, i Sverige har ni den framför er än kanske? Det var regnigt och kyligt på lördag, men det hindrade inte att man firade de som firas bör! Vi började med studentkalas och fortsatte med närvårdarexamenskalas. Det var lördag. På söndag hade vi terminsavslutning på vår grekiskakurs. Då åt vi gott igen och hade precis så roligt som vi brukar.

Och kalasen då, hur gick det med dem för en LCHF:are? Alldeles utmärkt! Det behövs ju faktiskt inga invecklade saker och jag är så nöjd med precis det som serverades! På det andra kalaset, som var min systers, var vi sex eller sju LCHF:are!

Den finaste skylten ever!


Det var min gudson Adam, 6½, som hade skrivit skylten. Visst framgår det klart och tydligt vad det är frågan om, och vilka hans favoriter är... ;)

Den grekiska maten
För en gångs skull hade vi en vegetarisk variant av grekisk mat på vår fest, och gott var det! Och det skulle ju vara dumt att ha annat än god mat...

8 kommentarer:

Maja sa...

Vad kul få se en sån fin lchf skylt på en fest!! :)
Ingen tänker på min "diet" jag brukar få ha med eget om jag nu inte fuskar som jag gjorde i lördast på examens festerna. Säkert lättare då det finns flera lchf are i omgivningen, är man ensam så räknas man som lite konstig som inte äter normalt! Vore det konstaterat jag va glutenintolerant då kanske det kom annat på bordet... Usch vad negativ jag är nu :)

Fisken Svea sa...

Jo, så är det nog, vi som väljer en diet frivilligt får "skylla oss själva"... Fast ändå, jag förväntar mej aldrig specialmat när vi är bjudna på t.ex. kalas, men jag blir jätteglad varje gång någon tänkt på mej och jag får något alldeles eget! =)

Ann-Pann sa...

Fast LCHF chokobollarna är ju sååå mycket lättare att laga än de "vanliga":) och goda är de ju också.

Fisken Svea sa...

Jamen de var ju så goda!!! Och tänk att många LCHF-saker faktiskt är lättare att göra, t.ex. bröd! Sånt tycker vi om!!! =)

Maja sa...

Jamen visst är det enkelt röra ihop nåt lchf :) Och jag tar gärna med nåt inte är jag nu sån heller :) Tror jag va rätt negativ i tisdast det va så trist väder!! Men det va kanske det du skrev jag ville få fram "skyll dig själv".
Och det finns de som verkligen försöker hitta på sånt jag äter och då blir jag såklart GLAD! :)

Fisken Svea sa...

Man kan inte vara på topp hela tiden! ;) Klart man blir glad när någon tänkt på en! =)

Erika - LCHF till vardag och fest sa...

Vilken härlig skylt. :-)

Fisken Svea sa...

Visst är det! Det hade inte ens behövts något ätbart där, jag blev ju glad bara av skylten! :D