onsdag 7 januari 2009

Fullt program hela dagarna...

Jag undrar om hon som hade önskemål om dagsmenyn alls har hittat dem?? Fast det lär jag nog snart få veta...
Eftersom jag för tillfället har fått låna två så intressanta böcker och dessutom höll på med en egen intressant julklappsbok, har jag inte riktigt haft tid att "tänka blogg". Men nu när jag bara har en bok kvar att läsa så kan jag börja koncentrera mej på annat också. Ja, så har jag ju varit på promenad ett par gånger idag också! Jag har ju varit och lovat att klara 1000 km inom det här året, och det ska nog gå bra om jag håller fjolårets takt då jag hade 1087 km på min träningsdagbok.

Men dagsmenyn då? Den började som vanligt förstås, men sen blev det så här:
Lunch: Precis samma som på gårdagens bild
Middag: 2st Kabanossi korvskivor (färdigskivade, 6 st/förpackning) och blomkålsmos, fast nästan på Alegnis sätt - kokade blomkålen i vatten, hällde bort vattnet, tillsatte smör, grädde, salt, vitpeppar och ½ ask Philadelphia-ost. Smaskens!
Kvällstugg: den sista korvskivan med senap på! Slurp!

3 kommentarer:

ALEGNI sa...

1087 km? är du inte klok, människa? du nöter ju upp skobottnar alldeles i onödan ;)
(JOO, lata jag är jätteavis!)

Daniela sa...

Vilken senap har du? Skulle vara skoj med någon senap med lite socker. Fast jag brukar nog fuska lite och ta en vanlig. Är ju inte så att man äter 100gr precis..

Fisken Svea sa...

Alegni: Nej, jag är inte klok... En läkare sa åt mej en gång att jag är galen, och när jag checkade med en annan läkare fick jag svaret "janå, int e du normal..." ;)

Daniela: Jag har ett helt vanligt senapsrecept med grädde, mjölk, ägg, ättika och socker, men sockret byter jag ut mot ca. 1/4 av fruktsocker istället! Fast det är ju som du säger, det är ju så små mängder man äter var gång så jag tror inte heller att det är så stor skillnad...