tisdag 6 januari 2009

En indisk biff


Ifall det är någon som inte får tag i indiska kryddor kan jag berätta att den kryddblandning jag använder innehåller koriander, gurkmeja, lök, svartpeppar, fänkål, kardemumma, nejlika, kummin och cayennepeppar.

Mina indiska biffar blev jättegoda. Först kändes smeten så torr och trög så jag blandade i två extra äggulor (jag gjorde trippelasats). Så blev det coleslaw och texmex-dip med för min del, och bara 2 biffar orkade jag med! Nu är jag mätt och belåten och ska bara ligga och läsa en stund.

Edit: Dagsmenyn:
Frukost - jag tror ni gissar...
Lunch - på bilden
Middag - ett paket bacon som jag knaperstekte, placerade några tjocka tomatskivor ovanpå och flertalet ostskivor ovanpå det för att sedan gratinera i ugnen! JÄTTEGOTT och såååå enkelt!
Kvällsmål - en slät kopp Rooibus-té.

3 kommentarer:

ALEGNI sa...

idag har jag lagat paj o bara ätit fyllningen. min blev hundra gånger godare än tacopajen som resten åt. min innehöll blandfärs, lök, purjo, vitkål, salami, crème fraiche, salt, peppar, dragon o vitvinsvinäger. *rekommenderar*

Fisken Svea sa...

Jag är helt övertygad om att din paj var godare! Med så många godsaker i så kan den inte bli annat! =D

Lady of the Lake sa...

Måste testa biffarna, verkar som om de även kunde prånglas i kinkig elvaåring... :-)