torsdag 15 december 2011

Det är ju vårt fel!Man blir ju liksom inte förvånad längre, bara så irriterad på den aldrig sinande informationen från alla "experter" som liksom bara inte kan låta bli att uttala sig om det som ingen annan tycks förstå. *suckar djupt* Här ser man resultatet igen av en ICKE påläst persons lösning på allt. Det är inte alls "bögarnas fel", för det är ju LCHF:arnas fel. Det börjar ju ganska vettigt och förnuftigt, men sen far det ju iväg. Klart och tydligt vet denna redaktör inte alls vad LCHF går ut på eller varför man äter lågkolhydratkost. Jag skulle hellre säga att det KAN vara tack vare oss LCHF:are som smörförbrukningen ökat, men knappast p.g.a. vår fettrika kost, men p.g.a. att befolkningen blivit mera upplyst och vill ha renare mat och inte längre smeta hudkrämer på smörgåsarna eller steka i den, hudkrämen.
Jag hade ett tag tänkt svara på det här inlägget i tidningen, men jag orkar ju inte. Det ska däremot bli intressant att se om någon annan gör det, fast kanske ingen annan heller orkar. Man blir ju så trött!

Nej hör ni, nu ska jag äta lite smör som mellanmål, sen ska jag steka lite smör åt mej som lunch, med en sås av smält smör. Det hela ska jag toppa med en smörklick. Som måltidsdryck blir det som vanligt smält smör med en smörklick i. Så ska väl ni andra LCHF:are också göra idag, som alla andra dagar??

Den som vill läsa kommentarerna till denna ledare på ÖT kan gå in här!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Lägg gärna in ett inlägg för du skriver så bra och övertygande, samt kan även förklara på ett lättförståeligt sätt!

Anonym sa...

Tänkte först att va bra, om det inte är bögarnas fel så kan det här inte heller vara vårt fel, men så insåg jag ju att visst f'n är man delaktig i det här också. Aldrig går man fri.

Till jul blir det ju bara smör, smör och åter smör.

Fisken Svea sa...

Tack! Jag skulle gärna kommentera bara jag kommer in på ÖT:s kommentering... Är inloggad och allt men kommer ingen vart... =(

Marina: Bara för att det inte är bögarnas fel betyder det inte att det inte är ert fel! ;) Men visst ska det bli en smörig jul. Tänk så goda smörkonfekter vi kan tillverka - smörbitar i smörpapper... Nami!

Rd sa...

I år kall jag lära mig att äta kålrotslåda.Men den blir nog inte traditionell Tror jag skall byta ut grädden mot Smetana och smör.skorpmjölet blir ett som är avsätt för köttbullar som innehåller diverse kryddor blandbannat vitpeppar