lördag 12 mars 2011

Surprise!

Jag brukar inte klicka på rutor med texten "toppa kvällen med smal dessert", men ingen regel utan undantag, och jag tänkte att man kanske kan ändra det till ett LCHF-recept. Gissa hur förvånad jag blev när jag såg att det redan var det! Och dessutom på en sajt som heter "Vikt"!
Undrens tid är icke förbi!

4 kommentarer:

Pia sa...

och jag testade Bounty (lchf givetvis) som var dögod... I orginalreceptet var det 1 dl sukrin men jag körde utan. Häftigt hur smaksinnet ändrar med LCHF,för två år sedan skulle jag garanterat inte ens smakat. Kokos och mint var totalt nono men nu är det gott :)

Fisken Svea sa...

Ja huvaligen om man skulle ha så mycket sukrin i! Recepten med sukrin är tydligen bara "översatta" till sukrin-språk och anpassat för sockerberoende som måste få det söta. Men på det sättet blir man ju aldrig av med det beroendet heller!
Smaksinnet blir verkligen enastående med LCHF och man kan t.o.m. analysera kryddningen i maten!

Anonym sa...

Heilt otroolit att du tänkt sama sak...eller egentligen så ere ju int så otrolit...Ja hitta ju sama recept ja, å provlaga e...me liti sukrin i, men he va int nan smaksensation tyckt ja. Liti äckli konsistens me hacka nötter i. Hmh! Systron

Fisken Svea sa...

E vi fövåna??? Neeeee! Men jahaa, så tå väntar ja tills du ha vidariutveckla hedi recepti tå... *sss