fredag 1 mars 2013

Sökproblem

Min sökruta här till höger fungerar tydligen inte. Åtminstone inte för mej. Funkar den för dej? Det är ju meningen att man ska skriva in det recept man vill ha, t.ex. "knäckebröd", och så ska det komma en lista på alla knäckebrödsrelaterade inlägg, men icke. Funkar den för er andra? Ska jag kalla på min datanörd?Det är alltså inte bara för mej det funkar... Men tills jag får det justerat, gör en vanlig google-sökning (t.ex. högst uppe till vänster här på sidan!) och skriv då "fisken svea knäckebröd", t.ex.. Så gjorde jag när jag märkte att min egnasökruta inte funkade.

Nu ska jag bara ropa på Daaaaaanieeeeeel!!!! ;)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Nix, sökfunktionen fungerar inte. Jag skulle söka bearnaisesås och såg säkert ut som ett frågetecken när texten "inga resultat" kom upp.
-G-

Tina sa...

lika här när jag sku söka knäckebrödet som jag dumt nog inte skrivit upp... så nu får du nå styggan sort imorgon som jag hitta på charlotte perellis blogg då jag googla :P

Tina sa...

ps. nu scrolla jag ner å vad hitta jag väl där... fram med papper å penna :D

Fisken Svea sa...

G: Du förstod att det var något som inte stämde! ;) Jag ska nog tala med min datanörd hör jag...

Tina: Nå just så, det är alltså jag själv som får lida för det... ;)

Erika - LCHF till vardag och fest sa...

Jag söker alltid i sökrutan högst upp till vänster i alla blogspot-bloggar. Det funkar fint!

Fisken Svea sa...

Erica: Ååååhh! Du är så smart!!!! Den rutan har jag aldrig ens noterat!! *skäms lite* Tusen tack för den infon/tipset!!! =)