torsdag 14 mars 2013

Kostdoktorn

Tänk att för det första ha födelsedag, för det andra att få ha sitt barnbarn på besök,  för det tredje ha dotter och goda vänner som sällskap vid middagsbordet för att sedan avsluta dagen med en föreläsning med Kostdoktorn.  Tänker ni er det nu? Är inte det en perfekt dag?! Så var min dag!  :)
Min nyaste bok
Jag hade inte tänkt så långt som andra hade gjort och tagit med mitt inbundna exemplar av Matrevolutionen så jag köpte en pocketversion och fick den med dedikation. Jag kan ju ha den inbundna boken som lånebok...

Min väninna Leena byter ord och bok med Andreas
Min väninna Leena blev både filmad och intervjuad för TV så nu är det att komma ihåg TV-programmet Spotlight i FST5 18/4! Leena som är läkare har länge rekommenderat LCHF för sina patienter.

Kostdoktorn Andreas Eenfeldt
Andreas Kostdoktorn Eenfeldt hade inget emot att posera.

Frågestund på scenkanten
Efter en väldigt intressant föreläsning blev det frågestund på scenkanten. Jag hade själv inga frågor utan ville bara fota. Frågorna var nog på nybörjarnivå förstod jag, och naturligtvis om gallbesvär, barnmat och sånt. Bra att det fanns så stort intresse och att det var så många som ville veta mer! Jag noterade också att det var förvånansvärt stor del i publiken som var 70+! Det var ju roligt! Klart man ska bry sig om sin mat då också!

3 kommentarer:

Erika - LCHF till vardag och fest sa...

Vad roligt att få lyssna på Kostdoktorn. Jag hoppas han kommer till något ställe i närheten av Linköping så att jag kan gå och lyssna också.

Anonym sa...

Tänk va roolit ti få sii frugan siin jär :)

Fisken Svea sa...

Erika: Det får vi hoppas! Han var inspirerande att lyssna på!

Anonyma Marina: Sko int e he! =)