fredag 5 augusti 2011

Jubileum!
Men jag höll ju på att glömma!!! Jag firade ju min 3-årsdag som LCHF:are häromdagen!!! Det firades fett! Jag började dagen med solrosknäckebröd med dubbla skivor leverpastej med soltorkade tomater och ett par ostskivor på. Ja, alltså efter att jag hade haft sovmorgon... Till 10:30... Efter frunchen, som för övrigt intogs på sommarstugan, tog vi oss en rejäl promenad runt sjön, det är dryga 8 km och avverkades i strålande vackert väder. Vi gick tydligen väldigt långsamt eller så stannade vi lite väl många gånger för att fotografera, för promenaden tog 2 timmar... ;)
Efter promenaden tyckte vi inte att vi hade så mycket annat att göra än att ligga i varsin solstol och bara njuta och slappa och titta på himlen och molnen. Så där som man gör när man har semester.

Förresten, jag undrar hur länge man måste gå på LCHF innan man betraktas som levande bevis på att man klarar sig utmärkt utan kolhydrater??? Kostdoktorn har klarat sig fem år och måste därför vara något av ett mirakel! ;)

2 kommentarer:

Dalkulla4ever sa...

Grattis til att mått extra bra i 3 år :) härhemma har vi bara hållt på med detta sen årskiftet ungefär.

sen måste jag bara skriva att du tagit såå fina bilder från din promenad :) hur kommer du så nära fjärilarna? megaobjektiv eller är dom tama ;)

Fisken Svea sa...

Tack tack! Jag har använt en vanlig digitalkamera, en Canon Ixus, som jag smugit mej nära med, fotat utan att zooma, men sen har jag beskurit bilden och fått bort överflödiga ytor och på så sätt fått med bara fjärilen som då är väldigt tydlig och nära! =)

Det är inte illa att ha hållit på sen nyår heller!