onsdag 23 januari 2013

Nya tider!

I fredags, den 18:de januari, kl.9:51 fick jag min nya titel - MOMMO!
Då föddes min dotterson Leon!


Nu är det minsann nya tider! Jag har knappt haft tid att tänka på något annat. :) Men jag har inte glömt er, jag har bara inte haft något intressant på gång i matväg... Men snart blir det nog intressantare! Med våren kommer säkert inspirationen att hitta på nya godsaker, det brukar det.


Dagens bästa var nog att få hålla mitt barnbarn för första gången! Det är verkligen en speciell känsla det!

Dagens nästbästa är att nog att jag nu fått löfte om att det snart kommer kokosmjöl till Hälsokostaffären i Jakobstad! Webshoppen jag handlat från förr är stängd och jag har inte ärende till Vasa tillräckligt ofta, så det är väldigt praktiskt och bra att få det i Jakobstad!

7 kommentarer:

Carola sa...

Grattis mommo =) Nu har vi samma titel =) Att vara mommo e fint =) Som att plocka russinen ur kakan ;-) Fast jag äter inte kakor å mycket sällan russin ;-)

Anonym sa...

Grattis!!

H: Lotta W

Maja sa...

Grattis mommo! :) Jag blir endast fammo men det är gott nog det och de mina 2 sötingar är redan 5 1/2 och 3 år!
Barnbarn är livets efterrätt! :)

Anonym sa...

Åh Leon eller Alfons var våra namnalternativ på trean. Men så blev det en Blenda :) Grattis Mommo!

Pia

Tina sa...

Hittade kokosmjöl i vår lokala K-affär. "Salliselta" har börjat tillverka den.

http://www.mauste-sallinen.fi/index.php/kuluttajapakkaukset/kp-kookosjauho

Anonym sa...

Vi kan ju gratt ein gang til :) Kokosmjöle ti Jakobstad? He betyder att man måst fara tii, men he e bra fö tå får man kåma taan å. Å jå, he e närmare ti Jeppis än ti Vasa så he e bra nyheita. Meddel tå he ha komi.

Fisken Svea sa...

Tina: Det är jättestor skillnad i kolhydratmängd i kokosmjölet. Salliselta:s känner jag inte till, men det är bara Amanpramas som innehåller så lite som 4 mg kolhydrater/100 g. Dr Goerg´s som finns i KPO:s affärer innehåller mest, hela 17,80g kolhydrater! Men om man inte håller strikt LCHF är det ju ett alternativ som är bättre än vetemjöl i alla fall! Själv försöker jag hålla mej till livsmedel med mindre än 5 g kolhydrater/100g så då är det Amanpramas som gäller. =)

Anonyma nedevetilboar: He e no bra i Jeppis, he e jo t.e.x. int i Karelen! :P Ja sejr no til san, di sko ring tå di får e.