torsdag 8 november 2012

HURRAAAA!


Här i Nykarleby är vi lyckligt lottade som har Arbis som ordnar en massa kurser och föreläsningar. Speciellt torsdagsföreläsningarna är populära eftersom de får hit i princip vilken föreläsare som helst. För ett par veckor sedan var det Olof Röhlander som underhöll oss med sin föreläsning "Det blir alltid som du tänkt dej" och så har vi haft Jonas Colting och Mark Levengood som också var väldigt givande. Tidigare har Annika Dahlqvist föreläst men då hade jag tyvärr inte möjlighet att närvara.

För minst ett år sedan föreslog jag åt arbis att de skulle ta hit Andreas Eenfeldt, alltså kostdoktorn, som föreläsare. Då fick jag som svar att de redan hade haft Annika Dahlqvist och att det säkert är en övergående trend med LCHF. Tji fick de! Före Röhlanders föreläsning fick man skriva önskemål om föreläsare och idag meddelade arbis att det var kostdoktorn som de flesta ville ha som föreläsare och DÅ BLIR DET SÅ! Det är visserligen fyra månader kvar, men jag är redan anmäld till föreläsningen! Det är dessutom så att jag får föreläsningen som födelsedagspresent av min dotter eftersom jag fyller år just den dagen! Kan det bli mer perfekt än så?

3 kommentarer:

rebecka sa...

hHej ! Jag har också länge varit intresserad av Andreas föreläsningar. När å var och hur ska man anmäla sig ifall man vill fara på den ?

Fisken Svea sa...

Hej Rebecka! Här kan du anmäla dej: http://anmalan.arbis.fi/kursinfo_enkel.php?kurs_ID=2963

rebecka sa...

Tack :)