söndag 16 september 2012

Pizzahelg!

Ikväll tog jag den överblivna pizzabotten och fixade en pizza igen. Det var cauliflower-botten. Jag slängde på skinka, pepperoni, tomat, mozzarella och riven ost. Jag åt halva, resten är lunchen imorgon. Det blir tredje dagen med pizza det eftersom vi började redan igårkväll - läs om det på min dotters blogg!


3 kommentarer:

Dalkulla4ever sa...

Pizza är ju så himla gott :)
Jag har inte provat denna botten du gjort med blomkål, sla prova den nästa gång :)
Jag gjorde en ost o baconpaj till middag, guud så mättande!
Jag skulle göra en pajbotten med mandelmjöl o ägg(typ en paleodeg) men då jag inte orkade öppna en ny påse med mandelmjöl tog jag fram pofiber,fibrex,kokosnötsmjöl och den skvätten mandelmjöl som var kvar i kylen. ägg lite turkisk yoghurt samt lite smör, blev jättebra. Nästa som mina gamla vanliga med dinkel. Fyllde pajem med gräddmjölk som jag smälte ner riven ost i sen vipsade jag ner 6 ägg, lite peppar sen så hällde jag det på den förgräddade bottnen, ja där det låg ett paket finstrimlad lite lagom stekt bacon. 40 min i ca 175 grader. sallad till och lite smält chilismör till pajen för den som ville. Kommer bli fin matlåda imorgon :)

Fisken Svea sa...

Å så gott det låter! Jag har inte bakat paj på jättelänge och känner nu att jag har pajbrist!

Dalkulla4ever sa...

Ja paj är mumsigt, en paj blev till 6 portioner, så maken o jag fick mumsa paj i 2 dar. Maken kom hem vtålhungrig efter spinningpass så då slank en liten bit ner innan min flygande jakob( utan banan el annan frukt)stod på bordet :)
Hyra hus är ju så himla härligt, rå sej själv och inte behöva bo på ett ställe där det oftast inte är sådär tyst som jag vill ha det på natten ;) Vi har hyrt några gånger i Danmark och jag tycker det har varit mkt lyckade veckor trort Danmarks lite osäkra väderlek. Ikväll blir det nog fakirbiffar med citron/timjansmör och lite blomkålsmos.