tisdag 12 juli 2011

Fåfänga jag


Det finns mycket man kan kalla mej, men aldrig förr har jag kallats fåfäng! Och ni kan aldrig gissa vad det är som gör mej fåfäng... Min diet! Det lär "inte vara för hälsans skull utan för fåfängan och inte något att ta på allvar"... Gaaaaa.... En "fåfängediet" kanske man kan kalla när tonårsflickor och modeller håller barnmatsdiet, kiwidiet och sånt, men LCHF... Nja, det finns ord jag använder mer än fåfänga i det sammanhanget...


Det är inte smultronet på bilden som har skrivit brevet. (Men det fanns vid vår sommarstuga.)

3 kommentarer:

Cathrine´s blogg sa...

Tänkte fråga idg om du fortfarande har planera att gå ner i vikt med denna kost? och isåfall hur går det? för du verkar inte vara rund...; )
JAg själv önskar gå ner i vikt 5-7 kg men vi får se hur det blir. Motionerar också flera gånger veckan och det är så avkopplande.

Heléne sa...

Jag tycker knappast lchf kan kallas fåfänge-diet med tanke på alla hälsovinster man gör. Vikten är bara en trevlig bieffekt :-)

/Heléne

Fisken Svea sa...

Cathrine: Jag har inte alls börjat med LCHF för att gå ner i vikt, jag nådde min mål ikr med GI men övergick till LCHF för att magen inte tyckte om alla fibrer. Jag har inte gått ner mera sen, men upp ibland och ner igen beroende på hur mycket jag motionerar. Det är faktiskt jätteskönt och avkopplande att motionera så det gör jag gärna! Men lite kärlekshandtag får gärna försvinna... ;)

Helen: Precis! Och man kan ju inte säga att någon som vill må bra är fåfäng! :)