tisdag 19 januari 2010

Annika Dahlqvist


Ifall det är någon läsare som bor i Finland, kanske då närmast i Österbotten, kan jag kanske fresta med en föreläsning med Annika Dahlqvist i Nykarleby nästa vecka? Läs mera HÄR om tillfället! Det lär finnas ca.50 platser kvar (av 330).
Då undrar jag bara om de faktiskt kommer att servera kaffe, te och SMÖRGÅS i pausen som det stod i broschyren vi fick i postlådan...

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hej ! Jag hade också observat smörgåsbjudningen. Tror nog att de häller fast vid tidigare beprövat recept. Kanske borde finnas "infiltratörer" som äter upp enbart pålägget, slickar i sig smöret och lämnar kvar brödskivan !

BrooBrita

Mollalena sa...

Hoppas Annika är lika bra i Nykarleby, som hon var i Radio Vega intevjun, häromsistens. Jag har nyss bestämt mig för att inte vara så gnällig när det gäller hennes tuffa och konfronterande stil. Tyckte det gick lite långt med mysputtret kring fettduellen vid Loka Brunn i förra veckan.
Gick in för att ajg ville säga att jag tog proportionerna till Skaldemans fakirbiffar från dig idag. Hade bråttom och googlade istället för att leta efter boken.
Insåg att jag dragit ner alltför mcyekt på både äggen och grädden i mina biffar. Mennu kör jag hardcore fakir igen och då ska det ju var massvis med äggulor och grädde. Och gott blev det! Fridens!

Fisken Svea sa...

Hej BrooBrita! Jag räknar med att det är du som är infiltratören! ;)

Mollalena: Jamen, klart att det ska vara massor av ägg och grädde! Vilken tur att du kollade! ;)
Jag kommer faktiskt inte att gå på Annikas föreläsning, men det är ju några andra som får chansen istället. Däremot kommer jag att gå på Mats-Eric Nilssons föreläsning här i mars!
Fridens!

Anna sa...

Jag var och lyssnade på henne när hon var här i Helsingfors. Inte bjöd dom på nå lchf-mat där iaf. Det var smörgåsar, paj och nå konstig bärmousse. Väldigt ändamålsenligt alltså.

Sen har jag hört att hon skulle föreläsa i Jakobstad också, men att hon hade blivit stoppad. Vad hände med yttrandefriheten?
Personligen tycker jag hon är för radikal och extrem, och jag håller inte med hennes påståenden om att lchf kan skydda mot cancer och svininfluensa. Jag tror inte att lch passar för alla, medans hon verkar tro att det är lösningen på alla hälsoproblem. Men jag tycker ändå att hon ska få föreläsa om denna kost/diet/livsstil. Det är ju censur att stoppa henne. T.o.m. nynazister har ju rättighet att sprida sina åsikter...

Fisken Svea sa...

Jag har inte hört om att hon skulle ha blivit stoppad i Jakobstad, om det inte var föreläsningen om vaccinationsfarorna som du tänkte på, för den stoppades från Arbis´sida men arrangerades av någon privat förening sen. Men det är väl så, att den som är radikal och extrem har lättare att få anhängare. Inte skyddar LCHF mot allt, inte ens mot bihåleinflammation... =/ Men man får ju hoppas att hon väcker intresse för LCHF ändå! =)

Fisken Svea sa...

Fast... De som går på hennes föreläsning har ju redan intresset... :P

Anonym sa...

Hon ska vara i Vasa nu snart... minns inte när.
m-b