måndag 17 november 2008

Lördagsgodis!


Jag gjorde en liten raid i en tysk affär i lördags och hittade mitt lördagsgodis! Vilken tur att det var så anspråkslös förpackning, för nu har jag kvar av ostfylld röd och grön peppar med grekisk touch! Jippiiii!!!

4 kommentarer:

Orange sa...

En fråga till dig eftersom du verkar rätt så "erfaren". Ang LCHF alltså. I mitt jobb kan jag inte välja min lunch. Är det potatis och kött kan jag förstås ta bara kött och sallad eller grönsaker. Men ofta är det pasta i en färdig röra med köttet, lasagne, ris och broiler i samma form osv.

Kan det då vara "värre" att köra LCHF privat om man dessutom får i sig en del kolhydrater på jobbet?

Fisken Svea sa...

Oj, det där var em knepig fråga! Det kan jag faktiskt inte svara på riktigt sådär säkert och garanterat, men jag TROR att det funkar så också! Åtminstone har min hjälte gått ner 2kg på 3 månader när han fått LCHF-kost här hemma och ätit "vanlig mat" däremellan...

Orange sa...

Hmmm, för mig låter 2 kg på 3 månader lite. Jag kan pendla ett kilo från en dag till en annan. När jag första gången testade GI gick jag ner 4 kg första veckan. Sen kom en flytt emellanb så jag slutade...

Jag hade inte riktigt fattat att GI och LCHF är två olika saker... Vad är den största skillnaden?

Fisken Svea sa...

Jag skulle inte heller vara nöjd med -2kg på 3 månader, men med tanke på att han inte skulle gå ner alls är det ju bra! =) Den största skillnaden på GI och LCHF är just att man skippar all spannmål. D.v.s. att man inte äter bröd, mjöl, pasta, ris o.s.v. Jag kan rekommendera Sten Sture Skaldemans bok "GI-noll" om du är intresserad att läsa mera!