söndag 22 november 2009

Näs-första-hjälp


Fräscht så det förslår att variera recepten med lite nässköljning och snytningar... Men så är mitt liv just nu. Snyter, snyter, snyter... Men bihålorna töms åtminstone! I fredags köpte jag en bunt på 75 näsdukar. De är slut nu... Men jag är inte förkyld i vanlig mening, det är "bara" bihålorna som bråkar. Ni vet ju hur det är när man snyter sig ofta, näsan blir alldeles öm, röd och skorvig. MEN, det behöver den inte bli! Jag har hittat hjälpen! Det finns näsdukar med aloe vera, och använder man dem får man ingen röd näsa! Hurra! Dessutom fick jag en liten provförpackning aloe vera gelly av min vän Nina, och den gelen har jag smort näsan med. Ingen Rudolf med röda mulen här inte!
Bara som ett tips...

2 kommentarer:

Nina sa...

Du slår nog mitt snytande med hästlängder :) jag gjorde av med futtiga 20 näsdukar förra söndagen. Löjligt lite i jämförelse med dig ;=) Man undrar ju varifrån allt snor kommer?!...men immunförsvaret går på högvarv o det är finfint!!
Förkylningen har gett med sig för denna gång. Skönt!
Bra att aloe-proverna kom till användning! Skönt att ha nåt att ta till, som verkligen hjälper, då näsan lyser röd o grann.

Fisken Svea sa...

Bra att din förkylning släppt! Det har nog min också, det är bara min högra bihåla som envisas med att producera så mycket, men ganska fint grönt snor. ;) Aloen är jättebra! Jag har nog en stor aloe-växt också, men det är nog mera praktiskt med en liten förpackning. =)