fredag 9 oktober 2009

Vad tror du? Gissa!


Igår visste jag om i förväg att jag skulle få en sen lunch i jobbet. Eftersom jag inte vill äta så stora mängder på morgonen var jag tvungen att förlänga mättnadskänslan istället. Som vanligt blev det kaffe med grädde och gräddost med, men nu bredde jag smör på osten! "Äckligt" är reaktionen för de flesta, men tänk efter nu, man brer ju smör på bröd också, och så ost på, nu lämnar brödet bort bara! Och vet ni vad, det är så gott! Mycket smaskigare än bara ost!

Så hur länge tror ni att jag var mätt sen då? Frukosten åt jag kl. 8. Jag var faktiskt inte speciellt hungrig heller när jag värmde lunchen, men det var när till hungern. Nå, när tror ni att jag åt då?????

5 kommentarer:

alegni sa...

två?

Fisken Svea sa...

Bra gissat, Alegni! Jag började äta kvart före 2, så det räknas som rätt svar! =) Ganska otroligt egentligen! Eller kanske mest faschinerande! =)

Anonym sa...

Hej!
Har du gått ner i vikt också sen du började med LCHF?
funderar Nyfiken

Fisken Svea sa...

Hej Nyfiken!
Jag höll på med GI före LCHF, och då gick jag ner i vikt, 13 kg, men när jag hade nått min målvikt ändrade jag min diet till LCHF eftersom magen inte mådde riktigt bra med GI. Nu mår magen och hela jag mycket bättre, men jag har inte gått ner mer i vikt, men jag håller min trivselvikt! =)

alegni sa...

jag hade inga problem med att klara mig till ett-tvåtiden på min ostfrukost medan jag höll på med lchf. dessvärre måste jag ju konstatera att min mage mår bättre när jag äter "som vanligt"...