Redigerat inlägg från 6.4.2012!
Det blev en helt vanlig traditionell pasha i år, enligt mammas gamla recept! Ja, förstås "glömde" jag att blanda i russinen. Och jag använde vaniljstång istället för vaniljsocker. Men annars var det samma recept. Och så bytte jag förstås ut sockret mot sukrin och stevia... Men annars var det mammas recept! Om det blev gott? Hmm, det har runnit av en timme nu och jag har redan varit dit och smakat av ett par gånger. ;) Det blev ju inte värre heller av att jag hittade kvarg med 10% fett! Halleluja!
Äkta LCHF-pasha! (Mitt eget recept!)
150 g smör
2 msk sukrin eller 2 msk honung
Äkta LCHF-pasha! (Mitt eget recept!)
150 g smör
2 msk sukrin eller 2 msk honung
500 g kvarg
1 ägg
1½ dl grädde
½ citron , saften
fröna ur 3 korta vaniljstänger
3 msk mandelkross
Vispa grädden. Vispa det rumsvarma smöret med sötningen. Blanda ihop alla ingredienser och sätt i ett durkslag med kaffefilter i. Låt rinna av till nästa dag. (om det inte är slut före det...)
Här finns mitt förra LCHF-pasharecept.
1 ägg
1½ dl grädde
½ citron , saften
fröna ur 3 korta vaniljstänger
3 msk mandelkross
Vispa grädden. Vispa det rumsvarma smöret med sötningen. Blanda ihop alla ingredienser och sätt i ett durkslag med kaffefilter i. Låt rinna av till nästa dag. (om det inte är slut före det...)
Här finns mitt förra LCHF-pasharecept.