söndag 6 april 2014

Chockade lite bara

Igår besökte jag en mässa i grannstaden. Där köpte jag bara viktiga saker, som Fritiofssons grekiska olivolja, närproducerade laxbiffar och tre av Ann Bäcks fina disktrasor. Riktigt nöjd var jag. Som pricken på i fick jag sen se en något chockad försäljare av hudkrämer. De ska väl t.o.m. vara miljövänliga eller ekologiska eller nåt, just de produkter som hon sålde, men de är ändå inget för mej. Kvinnan i 55-årsåldern bjöd ut sina produkter åt mej men jag sa bara nej. Hon sa "men nog behöver du ju salvor!"
, jag ruskade på huvudet, hon sa "men vad använder du till ansiktet?", och jag upplyste henne om att jag använder kokosolja, hon sa chockat "till ansiktet också?", jag nickade och sa " helt fritt från konserveringsmedel", så tittade jag lite bakom mej och såg hur hon stod och stirrade på mej som om jag var från yttre världsrymden. Lite kul faktiskt. :-)Min hudcréme - kokosolja med vaniljdoft (eller -smak ifall jag får för mej att äta det, vilket inte alls är omöjligt.)

Ann Bäcks disktrasor som man blir så glad av!

3 kommentarer:

Maja sa...

Hi hi där fick hon! Jag skulle aldrig byta ut min ansiktskräm jag heller fast jag va skeptisk först då jag hörde man kan ha den som kräm... men tänkte pröva kan man alltid :)

Fisken Svea sa...

Jag skulle heller inte byta ut min kokoshudkräm! Det är dessutom väldigt stor skillnad på oljorna! Den lilla burken jag har nu är så len som sammet! :-)

Fisken Svea sa...

Ps. Biona är det jag har nu!