söndag 17 november 2013

Söndagsgodis

I fredags dök ett frestande recept upp igen på Facebook. Det är bra, jag får ju så inspiration! Det var receptet på en cheesecake jag såg och skulle baka idag. Men idag hittade jag inte receptet för jag kom inte ihåg vems recept det var, var jag skulle leta! Att söka ett recept på Facebook är som att leta efter en nål i en höstack... Nå jag letade lite idag och hittade istället receptet på kokosbollar. Okej, då gick det som det gick, jag skulle ha kokosbollar. Medan jag letade fram det receptet hittade jag Marianns blogg, och kom på att det ju var hennes cheesecakerecept jag hade sett! Fast med tanke på att jag använde mascarponen till kantarellsåsen igår var det väl lika bra så här... Cheesecaken ska jag baka en annan dag, för nu sparar jag receptet!

Jag ändrade förstås lite i kokosbollreceptet... Jag använde hasselnötsmjöl (eftersom jag hade och bäst-före-datumet var IGÅR), jag lade ½ tsk pulverkaffe ännu i de 2 msk av morgonkaffet jag använde och dessutom lade jag i ½ tsk vaniljpulver och bara 1 msk sukrin som sötning. Smaskigt värre blev det kan jag lova!

1 kommentar:

Erikas LCHF till vardag och fest sa...

Vad gott med lite söndagsgodis! Jag hade tänkt provlaga lite julgodis idag men känner mig alldeles för förkyld för att hålla på i köket.