Jag var och kikade i Lannérs matblogg och blev så sugen när jag såg hans grisstek att jag bara måste ha en sån till helgen! Jag gjorde kanske ungefär som han skrev, men jag hade ugnen på 125 grader och stekte den tills termometern visade på 85 grader. Då tog jag ut den, paketerade in den i folie och så tillredde jag en bearnaisesås. Jag klarar inte att servera som en kock, för jag är ju ingen kock, därför iddes jag inte heller torka bort såsen från tallrikskanten, för sådär ser det säkert ut för de flesta när man äter hemma en helt vanlig söndag.
Leta i den här bloggen
tisdag 24 januari 2012
Inspirerad
Jag var och kikade i Lannérs matblogg och blev så sugen när jag såg hans grisstek att jag bara måste ha en sån till helgen! Jag gjorde kanske ungefär som han skrev, men jag hade ugnen på 125 grader och stekte den tills termometern visade på 85 grader. Då tog jag ut den, paketerade in den i folie och så tillredde jag en bearnaisesås. Jag klarar inte att servera som en kock, för jag är ju ingen kock, därför iddes jag inte heller torka bort såsen från tallrikskanten, för sådär ser det säkert ut för de flesta när man äter hemma en helt vanlig söndag.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar