torsdag 16 september 2010

Bacon och promenader

Om man är suge på en riktig "english breakfast" i Grekland är det bara att välja vilken av alla tavernor man vill sätta sig på! Det kan man få nästan var som helst för ungefär 7 €, eller ungefär 65 svenska kronor. Jag brukar föredra mera välstekta ägg men det här var riktigt gott och jag klarade mej i sju timmar på det. Som ni ju förstår överlät jag juicen, brödet, tigerkakan och marmeladen åt de som äter sådant, och tog bara en smörknapp själv att ha på äggen. Yummie!

Och förresten, bacon i Grekland är ju så enorma mot de jag är van med! Men så räckte en förpackning till två måltider också, lunch en dag och frukost nästa morgon inför flygresan hem.

Trots att det blev några Ouzo och kolhydrater fler än rekommenderat under resan har jag lyckats med konststycket att gå ner 1 kg! Det beror antagligen på att jag promenerat och vandrat mycket mycket mera än jag gjort hemma det senaste halvåret. Och så bra, nu är jag taggad att promenera igen, och jag ringde nyss och aktiverade min gympollett!

3 kommentarer:

Anonym sa...

om du behöver promenadsällskap från Hjortrongränd får du hör av dig :)

//Maria

Fisken Svea sa...

Ja men så bra! Det behöver jag ju!=)

Anonym sa...

Om ni promenerar förbi Luleå så hakar jag gärna på....gillar att snacka LCHF.