torsdag 4 december 2008

Tack Alegni!


Tusen tack Alegni för majonnäsreceptet! Det lyckades ju! Och det blev gott! Ett tag tvivlade jag faktiskt, kunde inte tro att det någonsin skulle tjockna med all olja jag strilade dit, men så fel jag hade! Nu ska jag äta nygräddat "polarbröd" med hemlagad majonnäs och köpt skinka (har inte blivit så avancerad ännu...)!

5 kommentarer:

ALEGNI sa...

vassegoo o tack själv för all inspiration. du är min lchg-guru, skalderman kommer på god andra plats :)
roligt att den lyckades!

Anonym sa...

Men vann e recepte? hittar int. har ein bra recept som nu funkar va gäller konsistens men smaken e int bra å he beror på oljå. Va använd du?

marina

Fisken Svea sa...

Alegni: Jag bugar djupt och tackar för den hedervärda utnämningen! =D Visst är det roligt att det lyckas med en diet där man får äta en massa gott!! (Får jag lägga in majonnäsreceptet som inlägg??)

Marina: Recepti finns i en kommentar på mitt coleslawrecept! Ja använd no bara vanli rapsoljo...
Förästin, vi syns ikveld! =)

Anonym sa...

Ok, nu hitta ja. I princip sama som ja ha prova, måst prov på nyitt. Va bra, att vi syns alltså :)

ALEGNI sa...

of course, lägg in det bara. mera majonnäs åt folket :)