Kolgrill ger godaste resultatet! |
Igår kväll blev det grillat igen, men betydligt enklare den här gången. Det blev Atrias nya Wilhem-grillkorv med fetaost och svartpeppar och det var en fullträff! Så blev det att grilla en halloumiost också, och i aluminiumknytena fanns auraostfyllda, baconlindade champinjoner. Heeelt okej. En krispig sallad till och söndagsmiddagen var komplett!
Apropå korv... När jag köpte grillkorv i fredags noterade jag att fler korvproducenter tagit bort natriumglutamat från korvarna och dessutom höjt kötthalten. Det är ju på rätt väg då och tyder också på att tillverkarna vet vad kunderna vill ha!
3 kommentarer:
Mums vad det ser gott ut!! Den korven måste jag pröva någongång i sommar, med feta osten. Bara så synd att jag inte klarar av gris kött men nån halv grillad får det lov att bli ibland då det är sommar :)
Javisst är det bra då de tar bort glutamat och ökar på köttmängden! Vem katten vill äta mest e nummer och mjöl!:(
Åh, vad gott! Grillat är absolut godast... jag hoppas på många grillkvället i sommar.
Maja: Verkligen synd att du inte klarar av griskött nu när grillsäsongen börjar för nog är det gott med grillad korv! Den där mjölkorven skulle ju passa bäst i brödhyllan!
Erika: Det hoppas jag också på! =)
Skicka en kommentar