söndag 21 september 2014

Mitt liv!

Jag och min sambo åkte till Grekland, hyrde ett stort hus tillsammans med tre vänner. Det var vi, byborna, fem tavernor och två caféer. Inte ens en affär fanns där! Det är semester det! Efter 10 dagar åkte vi till Aten och kompenserade galant att vi varit de enda turisterna före... Där i Aten, uppe på Akropolis, fick jag vet att jag hade blivit mormor till en liten flicka! ♥ Hon hade lite väl bråttom ut till världen så hennes filt är inte klar än! Inte ens fast jag hade med stickningen på resan. Den lilla bebisen har ännu inte fått komma hem så jag har fått ha hennes storebror hos oss en del, vilket har varit riktigt roligt! 
Jag ger er en fotobombning nu, har inte hunnit tömma kameran än men har ju en hel del i mobilen.
Maten i Grekland, som vanligt går det helt bra med lågkolhydratkost, men de färska små bläckfiskarna ÄR mjölpanerade före friteringen, och några pommes frites slank ner, och lite honung hade jag på yoghurten, men ingen regel utan undantag, och jeansen passade precis när vi åkte hem. :)
Nu ska jag sticka zebrarandiga ullsockor åt barnbarn nr.1. ♥Sådär, ja, bildrna är där men jag får inte in bildtexterna via mobilen så jag får återkomma. Njut av bilderna sålänge.

Inga kommentarer: