När det är 40 grader varmt vill man inte laga mat så ofta. Inte i Grekland och inte hemma! Man är ju knappt hungrig då ens. Vi brukar faktiskt koka maten själv ett par gånger på två veckor, men den här gången kokade vi själva bara två gånger. Det är ju så roligt ändå så vi svettades lite extra vid kokplattorna på diskbänken. Men först måste vi ju besöka slaktarn! Där valde vi i köttdisken, det blev två rejäla kotletter med en tjock fettrand. De här stora kotletterna betalade vi knappt 3€ för! Innan vi var tillbaka på vårt rum hade köttet hunnit bli lagom tempererat för att stekas... Nu hade vi ju både primitiv uttrustning och skralt med smakämnen, men med olivolja, vitlök, salt, peppar och lök kommer man långt!
Leta i den här bloggen
måndag 12 september 2011
Vad heter slaktarn?
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
3 kommentarer:
Vilken sallad, det vattnas i munnen. Och inte går köttet av för hackor det heller.
Vill du testa ett riktigt gott recept så gå in på min blogg Dag 31-33 och kolla in Guggis köttfärssoppa med fetaostkräm. Himmelskt gott.
Välkommen tillbaka :) Ser ut som det inte varit alltför hemskt därborta i Grekland ;) Här har det varit jämna skurar, med lite uppehåll så jag hunnit både tvätta rent o måla om delar av huset :)
Igårkväll var det intressant program om diabetes 2 +lchf.Vetenskapens värld tror jag det var som sände. Värt att se om det går, kan gå genom nån proxy, kolla kostdoktorn så finns det säkert länk :)
Nu dags för storstädning :)
// Victoria
Liza: Åååh, nu vattnas det i min mun! Jag ska absolut testa Guggis soppa! =)
Victoria: Tack! Nej det var inte allt för hemskt där! ;) Men visst är det bra med regnväder när man är hemma, det blir ju så mycket mera gjort än när det är vackert väder!
Jag missade Vetenskapens värld igår men såg att det kommer flera repriser så jag ska nog hinna se det! =)
Skicka en kommentar