onsdag 8 april 2009

GLAD PÅSK!!!


Det är ju så skönt att bara sitta och prata strunt med sina vänner. Idag hade vi en sån eftermiddag. Det var inte så att vi pratade om andra, utan helt enkelt en nonsens-session... Det handlade t.ex. om permissioner, arbetslöshet, sjukledighet, jobb, påsk, drömmar, skatteåterbäring o.s.v.. Jag kom då att tänka på det här påskkortet som en son ritade för 16 år sedan...
Det var nämligen så att hans storasyster, 5½ år, satt och ritade påskkort. När hon ritade en höna ville inte lillebror vara sämre, så han ritade också en höna. Storasyster blev arg, han fick inte rita samma som hon! Deras pedagogiska mor sade då åt lillebror:"Men då kan du rita en tupp!", och det ville han! Tja, resultatet ser ni ju... ;)

Och tack för idag, my friends! =)

5 kommentarer:

alegni sa...

klart man ser att det är en tupp o ingen höna!!
glad påsk själv!

Pain is just weakness leaving your body sa...

Glad Påsk på dig med, vi kanske syns, läst nånstans att du sko jobba hela påsk (kanske på Öt ? )och jag ska jobba halva påsk så vi får väl samarbeta. See You!!!!

Anonym sa...

:D den var fiiin! :D:D
//Maria

Fisken Svea sa...

Alegni: Precis, klart och tydligt! Tack, jag ska försöka ha en glad påsk fast jag jobbar! =)

Pain...: Jaa, vaaar kan du ha läst det???? Kanske på Aftonbladet???? :P Nej, det var ju på vår nya informationsbyrå! Men jag har slutat med sånt som att åka till din arbetsplats! Du såg mej sist jag var dit, och det är ju en evighet sen! Men nu jobbar jag fredagmorgon till måndagmorgon, så NÅNGÅNG ska jag väl komma mej dit... Annars - GLAD PÅSK!

Fisken Svea sa...

Maria: Jamen visst är den fin!!! =D