I Kroatien äter man mycket fisk. Mina största favoriter blev de friterade fiskarna vi åt när vi var på båtutfärd (bild 1). De mindre fiskarna, inte större än akvariefiskar, var också goda, men inte lika delikata (bild 3). Den gäddliknande fisken (bild 2) smakade faktiskt inget speciellt men var förvånansvärt blå i köttet. Den vita filén bredvid var däremot riktigt god. Den påminde både i konsistens och smak om kyckling, fast godare!
2 kommentarer:
Men herregguuud som att äta spigg!!! Jag gör det där alltid när vi är utomlands tänker att jag ska äta fisk och sen blir jag bara så besviken för INGET går upp mot rökt sik och lax!!!
*fnissar* De påminde mer om miljonfiskar/guppys i ett akvarie... Men jag håller med dej, rökt sik och lax är nog nr.1!! Men jag är glad att jag testade de här!
Skicka en kommentar