Sidor

söndag 6 mars 2011

Matfusk


Bloggen som egentligen inte borde finnas, det är Matfusket.com det. En blogg man läser med skräckblandad förtjusning. Eller blogg? Det känns som en av de viktigaste sajterna jag snubblat in på! Och det tack vare att jag ville läsa mer om azofärgämnen. Läs inte om azofärgämnen om du är en godisätare och vill fortsätta med det! *ryser*

Snart kommer min syster hit med fastlagsbullar, alltså det som i Sverige heter semlor, och jag ska äta en! ;) Fortsättning följer...

Bilden visar fjolårets semla/fastlagsbulle - en Oopsie med kardemumma, hallonsylt (hallon som fått koka sönder utan socker) och vispad grädde med vaniljpulver.

Ps. Nu läste jag att det är 18-åring som skriver matfusket.com och jag är mäkta imponerad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar