Sidor

söndag 6 mars 2011

Fastlagsbulle = semla


Årets första fastlagsbulle/semla är inmundigad! Mums så gott det var!!! Jag kommer antagligen att baka såna själv också, kanske... Det är ju nog behändigt med en syster som bakar... Tack tack!

Receptet hade min syster hittat på Fröken Fru´s blogg, men hon bytte ut det obekanta Hi-Maize mot Bake Pro!


3 kommentarer:

  1. Hej Svea!

    Hi-Maize? Vet du om det finns här hos oss någonstans? Kan man byta ut det till något annat?

    Hälsn. Benita

    SvaraRadera
  2. Ser helt otroligt gott ut!!:)

    SvaraRadera
  3. Benita: Ja just det ja, det glömde jag skriva, att min syster använde BakePro istället för Hi-Maize! Vad jag förstått när jag googlade så är Hi-Maize gjort av majs och har jättmycket kolisar så jag vet inte varför man skulle använda det!?

    Träningslyckan: Det var det också! =)

    SvaraRadera