Eftersom vi har Herr Snellman som börjat tillverka en fantastiskt god bacon så måste jag ju testa det här receptet som jag haft sparat så länge! Det är ju så enkelt att t.o.m. jag kan det utantill redan, fast jag bara läst igenom det en gång...
Jag delade bacon på mitten, radade ut dem på en plåt och strödde riven Maasdam-ost på. Sen in i ugnen i 250° ca.10-15 minuter.
Om det var gott? Vad tror ni?? Det var det!!
Sidor
▼
måndag 25 mars 2019
torsdag 21 mars 2019
I'm back!
Alltså, jag har skrivit fem inlägg som absolut inte gått att publicera, och jag har svurit och bannats och gett osande respons till blogger, men inget har hjälpt... Men så började Tina klaga över den uteblivna uppdateringen och man vill ju inte att Tina ska vara missnöjd!! ;) Nu har jag funderat på hur jag ska lösa det här, de 5 inläggen syns bara på appen som inte fungerar, men jag ska nog lösa det.
I väntan på bättre tider ska jag berätta om den misslyckade tacokryddan... Jag köpte en gång en chilikryddpåse i Grekland. Den chilin var stark. Jag menar STARK... Därför slängde jag den. Trodde jag att jag gjorde... När jag förra veckan blandade ihop en tacokrydda (utan oregano) och sen blandade i köttfärsen blev jag uppmärksammad om att jag inte hade slängt den... Nå väl, gästerna satt och väntade på de utlovade tacosen så det blev att börja blanda ut 400g köttfärs med 800g köttfärs... Det var fortfarande starkt! Aldrig tidigare har åtgången varit så dålig på tacoköttet. Men guacamolen var god!
Igår tyckte jag det var dags att göra något åt köttet som hade lännat. Det blev förstås en tacougnsomelett. Det var fortfarande starkt men ändå helt överkomligt. Med en hel mozzarella, riven parmesan och en hel fetaost på köttet och sen lite mild salsadip så blev det bra!
I väntan på bättre tider ska jag berätta om den misslyckade tacokryddan... Jag köpte en gång en chilikryddpåse i Grekland. Den chilin var stark. Jag menar STARK... Därför slängde jag den. Trodde jag att jag gjorde... När jag förra veckan blandade ihop en tacokrydda (utan oregano) och sen blandade i köttfärsen blev jag uppmärksammad om att jag inte hade slängt den... Nå väl, gästerna satt och väntade på de utlovade tacosen så det blev att börja blanda ut 400g köttfärs med 800g köttfärs... Det var fortfarande starkt! Aldrig tidigare har åtgången varit så dålig på tacoköttet. Men guacamolen var god!
Igår tyckte jag det var dags att göra något åt köttet som hade lännat. Det blev förstås en tacougnsomelett. Det var fortfarande starkt men ändå helt överkomligt. Med en hel mozzarella, riven parmesan och en hel fetaost på köttet och sen lite mild salsadip så blev det bra!