Sidor

tisdag 21 augusti 2012

Zucchini-halloumibiffar

Jag har visserligen en egen zucchiniplanta men den ger inte så riklig skörd som dotterns plantor. Hon har delat med sig hur många som helst och använt själv också. Det var också dottern som tipsade om det här receptet på zucchinibiffar. Receptet är antagligen det enklaste jag läst någonsin - "man river bara lite zucchini och ost, blandar med ett ägg och steker". Så jag gjorde så. Eller jag tog mycket zucchini, två stycken, en hel halloumi, två ägg och svartpeppar. De höll inte ihop så bra men de var jättegoda!



Zucchini-halloumibiffar låter så grekiskt så det bör serveras med grekiska kalamata-oliver! ;)

4 kommentarer:

  1. Detta ska jag pröva!! Lagade några zuccinigratänger för några veckor sedan och jag hade tydligen det rätta lchf-tänket för jag blandade nästan lika som du skrev i ditt inlägg om gratängen. Dessa biffar ska jag pröva för jag har en hel del zuccini kvar:)

    SvaraRadera
  2. Zucchini är verkligen en universalgrönsak! Man kan variera hur mycket som helst! =)

    SvaraRadera
  3. Hur många biffar blev det ca på det receptet??

    SvaraRadera
  4. Oj det kommer jag inte alls ihåg, men kanske 10-12 st?

    SvaraRadera