lilla finland e inte redo på lchf ännu! folk hetsar efter ägg, smör o.s.v och producenterna (det vill säga djuren,fabrikerna o.s.v) hinner inte med. men vad ska inte det ta fart så småningom.. tycker också det ser lite roligt ut där i butikshyllan att det står "uutuus" och så är produkten slut, lite pop? :)
Det är alltså hönsen som inte är redo för LCHF än?? ;) Äggbristen visste vi om redan före påsk och när ägglagren i affärerna fylldes på efter påsk blev det troligen hamstringshysteri, som med smöret i jultid. Men att sukrinet är slut är i och fös sig bra, då kanske alla nya LCHF:are märker att man klarar sig utan. Själv använder jag en sukrinpåse/år...
Utan smör och ägg blir livet svårt! Utan Sukrin går det bra att leva !
SvaraRaderaSå är det absolut! Men att folk väljer sukrin istället för socker är ju ett stor framsteg! =)
SvaraRaderaJa visst! Och när man bakar till gäster som vill ha söta bakverk .
SvaraRaderaPrecis!
SvaraRaderalilla finland e inte redo på lchf ännu! folk hetsar efter ägg, smör o.s.v och producenterna (det vill säga djuren,fabrikerna o.s.v) hinner inte med. men vad ska inte det ta fart så småningom.. tycker också det ser lite roligt ut där i butikshyllan att det står "uutuus" och så är produkten slut, lite pop? :)
SvaraRaderaDet är alltså hönsen som inte är redo för LCHF än?? ;) Äggbristen visste vi om redan före påsk och när ägglagren i affärerna fylldes på efter påsk blev det troligen hamstringshysteri, som med smöret i jultid. Men att sukrinet är slut är i och fös sig bra, då kanske alla nya LCHF:are märker att man klarar sig utan. Själv använder jag en sukrinpåse/år...
SvaraRadera