Sidor

tisdag 20 mars 2012

Man skär en tjock skiva ost...

Doppa osten i ett uppvispat ägg

Panera i sesamfrön

Stek i smör (vad annars?)

Vänd och stek andra sidan också.

Så mycket enklare kan en snabblunch inte bli!

6 kommentarer:

  1. gud va gott det ser ut :) smält ost är ju fantastiskt gott! kör ost på våfflorna på morron, liten sväng i micron o vips är det som en dubbel varm macka, the till sen så är jag mätt till typ 3. har jag mogen avocado mosar jag en sån som guacamole och äter till, aah längtar redan till imorronbitti så jag får äta en ;)

    SvaraRadera
  2. Åååå, nu blev ju jag också hungrig! Det där låter verkligen gott och mättande! =)

    SvaraRadera
  3. Ja det är en perfekt frukost,lunch eller middag :) nu är våfflorna på gång o äldsta gick upp alldeles föör tidigt( tack för det lilla missen som sover i hennes säng :)) så i dag har vi en lugn start på dagen :) ska inte lämna huset förräns 8, så vad ska man göra med all övertid? surfa lite :)
    ha en bra dag!

    SvaraRadera
  4. Surfa är väl aldrig fel? Åtminstone inte när du surfar in här! =)
    Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  5. Låter gott! Jag brukar ta en bit Brie ost ha den i uppvispat ägg och sesam panera den, steka i kokos fett hastigt på alla sidor och ha med lite lite hjortron sylt och gärna rött vin då jag vill festa loss en helg kväll med en god efterrätt :)

    SvaraRadera
  6. Oj, det måste ju jag också testa! Jag minns att jag någon gång friterat brie, men att steka måste ju bli lika bra! Tack för tipset!

    SvaraRadera