Sidor

lördag 12 mars 2011

Solrosfrön förstås!


Pia har tankeverksamheten i skick och kom på att nötallergikerna kan använda solrosfrön istället för mandel! Smart! Jag har ju själv mixat solrosfrön när jag "bakat" mina solrosfröknäckebröd!

Fiffigt Elin... Eller Pia... ;)

4 kommentarer:

  1. Du hade säkert bara en dålig dag på (vinds)kontoret :) Kanske man kunde rosta dem innan man mal för att få en annan karaktär på mjölet? Har inte testat men de blir ju lite mer "nötiga" som rostade...

    SvaraRadera
  2. Så var det nog! :P
    Rostade solrosfrön så klart! Alltså du är ju så smart! =)

    SvaraRadera
  3. Jamen man blir ju smart av LCHF och tupplurar ;)

    SvaraRadera
  4. Haha! Jag tror mest på tupplurarna! :D

    SvaraRadera