Sidor

onsdag 17 mars 2010

Testing testing


Halloumiosten är ju så god att äta stekt, men den är salt och när man steker i smör blir den ännu saltare. Det här har varit ett problem för mej, men inte nu längre! Idag stekte jag nämligen halloumin i kokosolja och halloumin var inte för salt! Samtidigt som jag stekte osten hade jag i några broccolibuketter också. Resultatet - jättegott!

7 kommentarer:

  1. alternativt kan man låta osten ligga i vatten en stund innan man steker den.

    SvaraRadera
  2. Alegni: Det alternativet tänkte jag på, men jag kom hem med halloumin och var hungrig och det skulle vara klart genast... Bacon har jag haft i vatten före tillredningen, och den blev så ursaltad att jag var tvungen att salta baconpannkakan! Det funkar alltså!=)

    Mollalena: Det fick du! =)

    SvaraRadera
  3. Gud vad gott! Nu påminde du mig om den härliga osten :-)

    SvaraRadera
  4. 17år127kg: Visst var det tur att jag påminde dej!

    Idag stekte jag resten av halloumin men då fick den blöta i vatten en stund och så stekte jag i vitlökssmör! Resultatet var en alldeles lagom salt halloumi! Nami!

    SvaraRadera
  5. Jag blir alltid hungrig när jag tittar in här och ibland får jag dåligt samvete. Ska börja komma in här oftare nu så att jag får bättre matvanor eller helst matvanor :0)

    SvaraRadera
  6. Första steget till (bättre) matvanor ät dåligt samvete! Då kan det snart bara bli bättre! ;)

    SvaraRadera