Min syster bjöd på crépes i helgen. Hon hade stekt plättar på en smet som var ny för mej men som smakade underbart! Plättarna smakade vanliga plättar! Eftersom smeten dessutom var rätt så tjock borde den passa att grädda i våffeljärn! ("Sara" gav idén!) Det måste jag testa i helgen! Om någon testar före så får ni rapportera! =)
Receptet finns här:
www.lchfrecept.com
Hej!
SvaraRaderaTestade ett halverat recept, bytte faktiskt ut vattnet mot mjölk och jag blev superförvånad över hur gott det smakade, som "vanliga" våfflor! Tusen tack för tipset. Fiberhusken fick svälla så länge jag gräddade övriga familjens ranson. Min smet räckte till fyra våfflor, åt tre på raken med hallon o vispad grädde o sparade en till fredagens kvällskaffe. Perfekt!
Mamabee
Härligt! Tack, nu ska det bli våfflor här på söndagkväll! Absolut måste man byta ut vattnet mot mjölk!!! Tydligen räcker en halv sats. Tusen tack för rapporten! =)
SvaraRadera