Sidor

måndag 18 maj 2009

Hamburgare


Min GI-LCHF-blandras-syster hade bakat bröd. Jag fick smakprov av det, OCH JAG ÅT DET! Det kändes konstigt att hålla i ett bröd, men roligt också! Det blev smörgås med majonnäs, skinka och ost på morgonen. Söndagsmiddagen blev hamburgare! Fakirbiff från lunchen, tomatpuré, dijonsenap, majonnäs och lite friterad lök - hambugare!

Fiberhusk lär finnas på glutenfria hyllan i mataffären!

5 kommentarer:

  1. jag har hållit i en påse fiberhusk, men inte köpt. hur smakade brödet?

    SvaraRadera
  2. Brödet smakade bra, ingen smaksensation kanske, men helt okej! Jag kommer nog att baka det själv också!

    SvaraRadera
  3. Tack för ett nytt recept igen, det skall testas vid tillfälle. Fiberhusk har jag använt till pizza-botten för en tid sedan, med mycket gott resultat.

    SvaraRadera
  4. Fiberhusk är såvitt jag förstått krossade psylliumfrön. Jag har krossade linfrön hemma, man tycker ju att de också borde funka.

    SvaraRadera
  5. Benita: Intressant att höra! Det ska jag också testa! Tack för tipset!
    Och vet du vad Benita, det här brödet går att rosta också! ;)

    Orange: Jo, fiberhusk är krossade psylliumfrön. Jag läste ju på kolhydrater.iforum.se om krossade linfrön och sånt, men jag minns ju inte, och inte vet jag heller... Vet bara att när man krossar linfrön och har dem i ugnen rinner linoljan ur dem... =/

    SvaraRadera