På 1:a maj åt vi resterna från grillkvällen. Vi skar alla ingredienser i mindre bitar, kryddade med svartpeppar och soya. Hällde sen över en halv liter grädde och ca.1 dl créme fraiche och allt fick puttra tills det var genomvarmt. Nästan ännu godare än det nygrillade!
Jag gjorde coleslaw idag. Hade ingen creme fraiche, så jag testade med kvark, det gick hyfsat. Jag provsmakade bara, äter mer imorgon. Annars enligt ditt recept.
SvaraRaderaHade nåt svagt minne av att det blir bättre med assistent, så jag lät den riva. Blev lite less när en del blev nästan pulveriserat och kanske en fjärdedel stora fladdor... Sen såg jag att du skrivit att kniv e bäst... ;)
Hmmm, jag är lite tveksam till kvark i coleslaw, men varför inte? Det är väl bara fantasin som sätter gränser igen!
SvaraRaderaVet inte om det blev så väldigt annorlunda. Det smakar mer av majonnäsen, kanske för att kvarken är mindre gräddig?
SvaraRaderaSer hur smarrigt ut som helst!!
SvaraRadera