Receptet på Alegnis majonnäs finns på en lite svåråtkomlig plats, men nu ska ni få det alldeles lättillgängligt och synligt!
Alegnis majonnäs2 ägg
1 krm vitpeppar
2 krm salt
1 msk fransk senap
1 msk ättika
matolja -tills majonnäsen uppnår önskad konsistens i matberedare eller blender.
Blanda allt utom oljan först o tillsätt därefter oljan i en stråle.
Jag mätte inte upp oljan, men det måste ha varit nära 2 dl jag blandade i eftersom jag ville ha en bredbar majonnäs. Och hur konstigt det än låter så blir majonnäsen tjockare ju mera olja du har i! Och kom ihåg att strila ner oljan i en smal stråle!! Annars blir det till ingenting (oljan blandar sig inte med de andra ingredienserna).
Ha en skön självständighetsdag!
HIttade hit via en länk från....nån..?!
SvaraRaderaOch en härlig blogg hittade jag med många recept ! Det uppskattar jag mycket,nu ska jag kika vidare vad du kan tänkas bjuda på ! Ville bara lämna en hälsning och säga att hit återkommer jag gärna ! Sätts på favvolistan / mvh Bittan
viktsteg.blogg.se
Bittan: Kanske du kom in här via kostdoktorn.se där jag länkat hit idag? =) Men hur som helst är du så välkommen och jag hoppas att du hittar några recept att testa! =)
SvaraRadera